2018-09-16
响尖沙咀做完嘢,两点几,未食午饭,一个食下午茶嘅好时间,因为又少人又抵食,好耐无食意粉屋,一于一个人去叹下。😉餐厅喺一楼,上到去即刻有位,侍应好勤快,即刻奉上暖水及餐牌,tea set有12个选择,价格ok(全部$69),配即磨咖啡或茶。天气热,想食清新d,叫咗个苏格兰烟三文鱼蜜桃苹果藜麦烟斗粉沙律,配热cappucino(我有vip卡可免费upgrade)。$82可配埋酥皮周打海鲜汤,但怕太饱,无加。沙律五分钟就奉上,虽然话系下午茶,份量都唔细,配料好丰富,除咗有烟三文鱼、蜜桃、苹果、藜麦同烟斗粉,仲有提子干、番茄干、生菜做配料,食材全部都好新鲜,个sauce味道恰到好处,超正👍Cappucino大大杯,好香浓,好饮。好满意又relax嘅一餐。😋惊喜:VIP下午茶仲有85折添
惊喜:VIP下午茶仲有85折添