2019-02-17 453 浏览
初四谂住上街市食个开年晏午餐(1点几2点),结果劲多间都无开,好彩仲有鸿发!本身打算食常餐,点知老细话假期期间唔做⋯🤦🏼‍♀️好啦,牛什河+油菜有啦挂⋯sorry,牛什都唔做,连油菜都无得拣,只得生菜⋯最后叫咗牛腩河连冻奶茶$49。最嬲系本身话等15分钟左右,都合理。结果等咗半个钟,连隔离枱迟过我叫嘅都食完走人,我碗河粉都仲未到!咁梗系问一问姐姐啦,(生面口)姐姐「未得等够30分钟唔好催㖞!」忍唔住反佢枱⋯「早过隔离枱阿叔叫架,佢都食完啦,我仲未有得食,洗唔洗等一个钟啊?」。个姐姐先死死气去问厨房,先发现佢出错单,将我碗河粉畀咗隔离枱⋯🙄🙄🙄不过鸿发牛腩系无得顶嘅,价钱又合理。所以发泄完佢啲服务态度差后,都系会继续帮衬。新春期间人多出错明嘅,但无啦啦等多半粒钟感觉唔良好

新春期间人多出错明嘅,但无啦啦等多半粒钟感觉唔良好
牛腩河
2019-02-08