2016-04-14 13875 浏览
Yeahhh!!! 第二次来食放题啊 来之前一定要book位 因为真系好多人架哈哈 准时8:45pm入场 一坐低就已急不及待地落order喇 嘿嘿😁 嘿嘿 好吸引的刺身啊😍😍见到都流哂口水啊 刺身有三文鱼啦希灵鱼啦赤贝啦带子啦虎虾喇甜虾喇😍😋全部都好好味啊又新鲜㖞 三文鱼好厚啊 甜虾又够大只👍🏽👍🏽好正啊。海胆军舰 每旧军舰的海胆十分平均 真系食得出海胆的鲜味 好香海胆味而且紫菜都脆卜卜的 嘿嘿 寿司唔会太大旧 饭粒的质感不错 整体来说 一食便会爱上 真系无得输啊👍🏽👍🏽 炸物 真系即叫即炸架 所以全部都系热辣辣上枱的 芝麻鸡亦超好味啊 炸得够脆味道又够香肉质又很嫰滑 正到不得了😍😍另外 炸芋心丸又系一流 炸粉适中 芋蓉很浓郁但不太甜 每咬一啖都有涵料 嘿 以上两样都是小妹极度推介的😛😝 甜品有Haagen dazs食👍🏽👍🏽😛😛不过只限一人一杯 唔多够喉啊哈哈 雪糕雪得很好 唔会好快溶 哈哈 另外还有甜品纸的 有马卡龙 焦糖布甸等整体来说 无论是食物质素还是服务态度 我都觉得好好 值得一食再食 期待下次再来哈哈👏🏽👏🏽👏🏽
刺身
海胆军舰