2016-09-27 2244 浏览
约左朋友系ELEMENTS食饭,呢间PIZZA都算系比较成日食果间~招牌沙律---好大堆头,我最钟意既系苹果,个DRESSING都几好味~呢个系PIZZA OF THE MONTH,唔记得左个名,入面有好多水牛芝士同埋鸡肉仲有GARLIC,好惹味~~~红酒烩牛肉粗管通粉---呢个我地所有人食过都赞,虽然份量唔多(D通粉数埋真系可能廿条都无LOL),不过个牛肉同埋个汁真系好正,好入味,又唔会太咸~蟹肉牛油果多士---呢个虽然系STARTER,但意想不到咁大份,劲多芝士(最初我就咁睇好似碎纸机D纸XD),劲多蟹肉,加埋牛油果,真系可以呃自己呢个菜系好健康食多几件都得呢间餐厅系我0系ELEMENTS最钟意而且价钱合理既其中一间餐厅~
2016-09-13
  • house salad