2022-11-16
今日要介绍嘅系铜锣湾Mr K Pizza N Chicken🍕可以满足🐷👧食Pizza嘅心愿啦😂Mr K Pizza N Chicken 同店名一样,主打韩国炸鸡同Pizza,所以menu比较精简,有二人餐/Pizza/意粉/小食等等,而pizza 都有分手工制pizza同芝加哥Double cheese pizza1️⃣鸡软骨饺子 $58饺子皮香酥有层次,炸到脆卜卜,入口又热又脆口,唔错唔错2️⃣10”泡菜烤肉调校手工薄饼 $148泡菜烤肉pizza超出想像嘅好味🤩泡菜烤肉唔会比芝士而抢咗个味,饼底厚薄适中 pizza热辣辣出炉,再加劲多芝士拉边,够晒邪恶😈3️⃣香蒜蕃茄蟹肉天使面 $158唔好谂住蕃茄味pasta就会好酸,呢个pasta又几得意做到甜甜地,成碟pasta又多蟹肉🤤口感丰富。系略嫌蒜片炒得唔够香😅如果做得好我就会比满分佢啦💯今日得我哋两个试唔到太多野😬等下次返嚟试埋佢嘅炸鸡先🍗
1️⃣鸡软骨饺子 $58
饺子皮香酥有层次,炸到脆卜卜,入口又热又脆口,唔错唔错
2️⃣10”泡菜烤肉调校手工薄饼 $148
3️⃣香蒜蕃茄蟹肉天使面 $158