2024-06-11 2030 浏览
观塘揾开野食,呢间已经系第二次上黎食,唔系佢几咁出色,我谂反而系佢既不过不失,价钱唔会贵,令人谂唔到食咩又想食啲重口味野既时候就会谂起佢,当然,如果你未食过,我会建议可以一试! 位置系开源道隔一条街,一个工厂大厦搭上去,部Lift有啲慢,顺带一提,佢系冇洗手间提供架,要坐返Lift落地下再去商场去,话就话收九点,我八点到佢会同你讲八点九要走人,估计系员工冇咩士气,有得早收就早收,入面装修系可以话零,灯光昏暗,讲食物啦!菠菜烤鸡咖喱印度野出名既重味依旧,跟餐可以自己拣奶油烤饼、蒜蓉烤饼或者白饭,我系拣左蒜蓉烤饼既,热辣辣既蒜饼厚实烟韧,沾上咖喱既口感系非常之好,鸡肉虽然小又细旧,但够滑够腍同够入味,值赞香料咖喱软壳蟹女友嗌左奶油烤饼,我个人就唔钟意喇,冇奶油皌味,亦冇左蒜饼既厚实烟韧,似就咁一块越南春卷皮,冇甚特别,我马马,不过个软壳蟹就不得了,本身香料既重味道,加上成只软壳蟹食到有梳梳既肉,好味!!Lassi邪恶既乳酪,口感顺滑,不过我同GF一人share一杯就OK了,因为饮得出糖份好高,系好味既都!
菠菜烤鸡咖喱

香料咖喱软壳蟹