2024-08-22 1148 浏览
公司活动食自助晚餐,开心同同事食返餐👍食物我都系重点拣选,因为食量唔大,经过多年实试,大部分熟食都系出品一般😂刺身款式多,我主打阿根廷赤虾、带子同三文鱼,佢仲有赤贝、鲷鱼同吞拿鱼。海鲜主攻波士顿龙虾,橙色膏嘅只数唔多,我食咗8边(4只) 肉质算煮得好,熟咗少少,未到擦子胶程度烧牛肉供应烧有骨肉眼,我问师傅攞埋枝骨食,熟度超靓嘅Medium-Rare,不过骨位咁生就难啲食,同埋调味超轻手。。。肉味淡甜品我都冇乜要求了,乜款式都多,同事都食好多Cheese Cake、燕窝炖蛋白、火焰雪山等等Movenpick雪糕味道选择丰富,Creme Brulee、Blueberry CheeseCake、Ming & Chocolate、Strawberry、Vanilla、Caramel。。。。入座后侍应已经好快问饮品,收碟速度又快,企档厨师脸口都唔系黑,甚至都有笑脸,服务唔差
公司活动食自助晚餐,开心同同事食返餐👍

海鲜主攻波士顿龙虾,橙色膏嘅只数唔多,我食咗8边(4只)
肉质算煮得好,熟咗少少,未到擦子胶程度

2024-08-20
用餐时段