2021-12-08
今日食得好招积 😎同妈咪2pm拎飞,4pm入座,中间饮咗转茶,已经饱饱地,叫几件寿司,过吓口瘾 🤪先用平板电脑order 极上海胆海苔包、赤虾寿司、香葱赤虾寿司同葱花吞拿鱼军舰等候寿司期间,职员亲身捧嚟几碟特选大吞拿鱼腩寿司,介绍系师傅啱啱整好嘅,我哋都拣咗一碟对于今次嘅寿司,有以下评价:特选大吞拿鱼腩寿司妈咪盛赞件拖罗好肥美,入口即溶,满口鱼油香味,可惜有啲美中不足嘅系有条鱼骨 🐟🦴🤭极上海胆海苔包妈咪赞海胆甜,海胆份量都唔少㖞~ 😋赤虾寿司赤虾有爽脆感,不过略欠鲜甜味香葱赤虾寿司妈咪话呢件寿司系平板电脑睇落吸睛,可惜食落口啲香葱混合咗沙律酱,沙律酱盖过咗赤虾嘅甜味葱花吞拿鱼军舰$12 有2件,性价比高(去其他集团式寿司店,同样价钱一件都食唔到)总括嚟讲,《寿司郎》天水围分店符合正常预期,等候时间亦系正~常~~地~~~长~~~~
对于今次嘅寿司,有以下评价:
特选大吞拿鱼腩寿司
极上海胆海苔包
妈咪赞海胆甜,海胆份量都唔少㖞~ 😋
赤虾寿司
赤虾有爽脆感,不过略欠鲜甜味
香葱赤虾寿司
葱花吞拿鱼军舰