2018-10-10
系KLOOK见到团购 $5 可以买$40 coupon ,然后我买左两张,即系$10蚊就买到$80蚊,仔细度过,可以买到三杯野饮左右。抵到烂呀☺️- 厚奶茶(日式烤茶)加 双味珍珠 $20 + $5呢杯拣左常温,半糖,原本想微糖,但店员话微糖会涩,所以就半糖。半糖后饮落都有少少涩,但因为我钟意茶味重d既奶茶,所以我觉得刚好,不过奶味就好淡,被茶味完全盖过。珍珠方面拣左黑糖同埋焦糖味珍珠,后者好香焦糖味,而且珍珠林度对我黎讲岩岩好,少少林得黎又几有咬口,不错,店员话冻饮既话,珍珠会再q弹d。呢个价钱黎讲算系几唔错👍🏻- 黑糖厚奶茶(日式烤茶) $24 加黑糖珍珠 $4呢杯听朋友讲好甜,因为用黑糖浆,无得少甜,否则会黑糖味会好淡。不过茶味仍算香浓👍🏻由于买完无即饮,所以黑糖已经散开晒,个样变得唔靓🙈- 益力多绿茶 $22 加芦荟粒 $4呢杯益力多味淡,无益力多个种酸酸地既味,同样亦饮唔出绿茶味。值得一赞系店员服务态度好好,好耐心讲解点样饮先最好饮👍🏻👍🏻但味道可以更好
- 厚奶茶(日式烤茶)加 双味珍珠 $20 + $5
- 黑糖厚奶茶(日式烤茶) $24 加黑糖珍珠 $4