2020-10-28 1820 浏览
周围都book唔到 afternoon tea (咁我都承认我懒当日起身先book😜), 打黎French Window又有位,咁就过黎食tea.入到去都几surprise 佢得5枱客,仲要有两枱因为限聚令所以分枱坐,食完我明白点解周围都full而佢唔full 🤣卖相就系正正常常既tea set, 然后每一件都系正常既味道,无咩特别唔好味,但同样无咩特别好味!以 598 两位黎讲,有埋个海景食个休闲下午茶都可以既,只系性价比唔特别高!你问我会唔会推介人去食,我只能够讲我唔会bad mouth 佢,但我自己就可能隔一年先会再试!事实上IFC有得食tea既地方都唔少