2011-09-21
响尼头番开工, 不嬲都知大角咀多野食架喇! 上礼拜同老公仔又黎尼度"揾食", 见到尼间新开, 个名又几搞笑咁, "留𩠌记", 哈哈, 就入去试下! 点知有惊喜!!!!入去坐低, 环境都ok, 始终新开, 有小小简陋, 但都干净舒服。see see menu 先, 都系以煲同海鲜为主, 价钱都适中既 见张张枱都叫个蟹煲, 中意食蟹既老公仔同我就梗系唔输蚀, 整番锅啦! $88只, 叫左两只, 一人一只, 嘻嘻! 再加个班腩! 搞掂!班腩煲黎了! 都ok, 几够味, 不过鱼肉唔够爽口, 略逊老公仔同我期待的蟹煲来了!! 一开盖就知系靓野, 我地两个好似双眼发光咁, 哈哈!尼个煲真系唔错! d蟹好新鲜, 唔会太多调味料, 食得出好香鲜的蟹肉味! 好鬼好味! 劲多蟹膏, 正!啖啖肉! 好鬼正!响尼个价钱黎讲, 真系抵食! 回味无穷, 推介!!!另外仲见到有个豆腐煲同肉味紫菜煲, 好似几得意!总括黎讲, 下次都会番黎食, 尤其个蟹煲, 谂起都流口水呀唔错!
上礼拜同老公仔又黎尼度"揾食", 见到尼间新开, 个名又几搞笑咁, "留𩠌记", 哈哈, 就入去试下! 点知有惊喜!!!! 入去坐低, 环境都ok, 始终新开, 有小小简陋, 但都干净舒服。 see see menu 先, 都系以煲同海鲜为主, 价钱都适中既
班腩煲黎了! 都ok, 几够味, 不过鱼肉唔够爽口, 略逊 老公仔同我期待的蟹煲来了!! 一开盖就知系靓野, 我地两个好似双眼发光咁, 哈哈! 尼个煲真系唔错! d蟹好新鲜, 唔会太多调味料, 食得出好香鲜的蟹肉味! 好鬼好味! 劲多蟹膏, 正! 啖啖肉! 好鬼正!
响尼个价钱黎讲, 真系抵食! 回味无穷, 推介!!!
另外仲见到有个豆腐煲同肉味紫菜煲, 好似几得意!
总括黎讲, 下次都会番黎食, 尤其个蟹煲, 谂起都流口水呀
唔错!