2019-03-15 302 浏览
呢间餐厅记得三年前妈咪生日去过食过记得妈咪仲系特登想食系睇到报纸好多好评之后就去贸然一试,老实讲𠮶阵时就觉得一般啦,冇介绍讲得咁好食同埋咁多选择。但系估唔到转型之后我仲有机会试到今次系一个好嘅体验。去到啦咁餐厅度环境算几大,咁一眼望落去就已经有唔同区域有唔同我选择,我最难忘嘅事佢有热嘅清酒饮,系未见过。一直都好想试下日本清酒🍶,好似会几清新咁,又有自助章鱼烧同埋自助格仔饼,好玩又好味。仲有特别嘅系佢仲有一啲凉拌小菜可以食,都系我好钟意食嘅,有麻辣青瓜、云耳、猪耳呢啲。超惹味,平时出去都一定会食同埋出边食都唔系平。仲有自助攞打边炉嘅材料都有好多款,有我钟意食嘅龙虾丸,佢呢度嘅龙虾丸质素好高,真系好新鲜同埋系弹牙嘅,好难买到,出边就算比贵价钱都未必买到呢种。饺子都有几款又有牛蒡,好特别,其实系牛杂𠮶啲。仲有新鲜嘅蚬可以拣,有大有细。我哋今次火锅汤底系呢个养生锅,材料已经有花胶红枣等真材实料,汤底饮落去系非常之鲜甜,非常之好饮想一饮再饮非常滋补,再加埋新鲜嘅蚬肉落去,别具鲜味。而蔬菜呢就选择比较少,如果可以多西洋菜或者其他一两款蔬菜会更加丰富。而佢呢度啲肉类有羊肉牛肉猪肉仲系可以任攞,每一碟

养生锅

而蔬菜呢就选择比较少,如果可以多西洋菜或者其他一两款蔬菜会更加丰富。而佢呢度啲肉类有羊肉牛肉猪肉仲系可以任攞,每一碟份量少少哋其实刚刚好。羊肉牛肉猪肉三种都系非常之新鲜充满浓郁肉味超级正!

另外每人加$20,可任食鱼生。啲鱼生亦都算不错,款式多。三文鱼尤其肥美,仲有我钟意嘅北寄贝添!

样样都想食但系加完钱其实都唔食得好多,因为太多选择😂食唔切😂😂
呢间餐厅改变左之后令我觉得耳目一新,有一种等埋先焕然一新嘅感觉!
养生锅