2019-01-09 2111 浏览
呢间铺头嘅装修非常特别好怀旧,所以一入到去就令我觉得焕然一新嘅感觉同普通餐厅好唔同。今次系食物方面我哋就叫咗三样唔同嘅嘢食,一个系supreme truffle.呢个意粉好重黑松露味但系好香好香,食落去成个口都充满住黑松露味好正,而个菇亦都充满咗好劲嘅黑松露味所以整体食落去系非常之香口之后我哋仲叫咗一个印尼加多加多沙律船,呢个真心大叫一句,好好食!可能我好钟意食花生酱嘅关系,呢一个沙律充满着浓浓嘅花生同埋沙嗲酱所以食落去有啲重口味不过我觉得佢嘅食材够新鲜,啲蔬菜配埋个酱汁其实咁样可以做返一个平衡另外我哋仲叫多咗一个烧烤素带子。呢个带子就冇乜惊喜啦,个酱汁有啲咸但系食落都可以嘅整体来讲呢间餐厅值得推介钟意食素嘅朋友一定要黎试吓