餐厅: 怡紅院火鍋料理
资讯:

2022-09-07 49 浏览
怡红院 📍: 中环遇上八号台风 但亦都冇损打边炉的兴致餐厅设计偏向中式宫廷风😂 门口嘅射灯打向对面街度写住 怡红院 好抢眼 入面有三个包厢 可以坐5-6个人😂 餐单既设计都好有趣😂😂😂 重点: 而家帮衬有得玩抽签!随时有优惠!!我地都好好彩抽到全单9折优惠🤫 ✨甜栗粟米薯仔汤✨西班牙黑毛猪片✨手打虾丸✨流心芝士牛丸✨黑松露蟹肉饺✨墨汁墨鱼饺✨响铃✨薯粉✨特色菜篮整体嘅服务态度都相当唔错店员会主动添汤 Keep住留意你有冇需要见我哋整墨鱼滑有啲狼狈 就主动行咗过嚟帮我整 好贴心 见我哋清咗碟 都好快手主动帮我地收朋友钟意食蕃茄 所以嗌咗蕃茄牛腩嘅汤底个汤底都几令人惊喜 食过唔少出边嘅火锅店 通常蕃茄汤底都系比较淡 呢间就比较浓 渌嘢食都keep住有蕃茄味 似加左茄膏 汤底嘅薯仔都几粉 几好食下次应该会试埋其他汤底 见佢有个龙虾汤底好吸引肉类非常高质 半份黎讲都算好多 最有惊喜系黑松露墨鱼饺!黑松露味好香🥰 丸类唔系普通街市买个d hea 肉丸 芝士牛丸既流心真心好食😙 但要小心热呀!手打虾丸都好食😙 真系有虾肉!弹牙得黎有咬口!叫左唔算多野 但份量绝对足够🤣🤣
怡红院 📍: 中环

整体嘅服务态度都相当唔错
店员会主动添汤 Keep住留意你有冇需要

朋友钟意食蕃茄 所以嗌咗蕃茄牛腩嘅汤底
下次应该会试埋其他汤底 见佢有个龙虾汤底好吸引

手打虾丸都好食😙 真系有虾肉!弹牙得黎有咬口!

叫左唔算多野 但份量绝对足够🤣🤣