2022-07-20
#猪妹食好西🐷_小店#猪妹食好西_九龙#猪妹食好西_红磡 《正粉皮》 @jengfengpei.hk 食物:🐷🐷🐷🐷/5服务:🐷🐷🐷/5CP 值: 🐷🐷🐷/5环境:-/5讲起红磡 可能只会谂起红磡鸡蛋仔 但其实近几年红磡都新开咗唔少小店 值得大家去试🤓今次介绍呢间正正系红磡鸡蛋仔隔离 啱啱新开一个月嘅《正粉皮》🥳吾食正粉皮 $ 25佢呢只粉皮同出面好唔同 系比较厚身同弹牙 食完会好饱肚😆可以根据自己钟意食啲乜拣配料😍我今次就拣咗猪肠猪耳鸡丝鸡肾(各+$12 )最推荐就系猪肠😍🥰佢嘅卤水炆到好入味 又够淋 仲带少少辣👍🏻👍🏻猪耳鸡肾都好爽口😻😻本来想试埋佢哋嘅花胶 都系佢哋自家制嘅 😍😍佢哋每一日都有自己制嘅新鲜靓汤👍🏻今次我就叫咗花胶螺头青木瓜椰子鸡脚汤 听个名都知好足料😍🥰饮落好清甜舒服🤤冇味精 正粉皮凉皮专门店 (红磡)红磡宝其利街53号宝利阁地下4号舖
《正粉皮》 @jengfengpei.hk
食物:🐷🐷🐷🐷/5
服务:🐷🐷🐷/5
CP 值: 🐷🐷🐷/5
环境:-/5
吾食正粉皮 $ 25
佢呢只粉皮同出面好唔同 系比较厚身同弹牙 食完会好饱肚😆
正粉皮凉皮专门店 (红磡)
红磡宝其利街53号宝利阁地下4号舖