2019-09-27 423 浏览
正👍今日返公司上完晒早会,同事出去做野,所以自己一个食Lunch。未够钟见客,就谂住揾d野食下先,谂唔到食咩好,离开左公司行行下,就行左去东广场龟苓元坊。我由2011年开始帮衬到依家,由初初只有凉茶、龟苓膏、鸡翼、药膳烧卖,直到依家有埋主食同靓汤。全部都好正。从帮衬佢开始,已经劲钟意食佢个烧卖,同饮佢d凉茶。😁😁😁依家黎呢道,我都钟意食拉面,正。👍👍👍😁今日叫左个肉燥鸡翼拉面,幼身拉面,咬落软硬道刚刚好、好好味。😋除左肉燥同鸡翼,佢仲有配搭埋粟米、菜、蛋,好丰富。感觉好满足,各样味道都刚刚好,又唔会话过淡或过咸。会继续Keep住帮衬。可惜既系始终东广场呢层各餐厅食野既地方,位置有限,变左有些位置唔会话可以坐得好舒服咁食野。
正👍

从帮衬佢开始,已经劲钟意食佢个烧卖,同饮佢d凉茶。😁😁😁

依家黎呢道,我都钟意食拉面,正。👍👍👍😁

会继续Keep住帮衬。