2019-06-22 112 浏览
门面好美,而且离时代广场好近,虽然好就脚,但因为系路痴加上google map定位唔好都游荡左一阵。内面虽然唔算好大,但我好钟意系佢可以任食暑条之余,又唔会好似要你快啲走人咁,我觉得可以慢慢食,做下野咁都可以。我地就叫左一个美国390日谷饲Prime级平铁牛扒同一个终极汉堡。我地要左一个餐汤,系南瓜栗米汤,味道都唔错,栗米味浓。薯条都几正,佢黑松露酱落得几均匀,条条食落都有个阵香味,又热热既拎上黎正。我听闻可以无限食,不过因为食完啲牛同汉堡就已经好饱就无再叫,但我见隔离枱食完都有叫续。美国390日谷饲Prime级平铁牛扒相片入面睇落就好似好细份咁,我去之前都怕会唔饱,但黎到先发现,佢个碟劲大,所以先显得牛扒好似好少咁。佢每半块都有近手掌大细,加上又有番咁上下厚度,所以都会好饱。牛扒系佢推荐嘅medium rare,其实我都比较少食呢一个生熟程度,经常怕佢会太生,流晒血咁。但佢呢个拎上嚟又唔会咁㖞,肉质保持得几好之余,又唔会食落口好血淋淋。如果觉得唔够咸,又可以点下旁边嘅盐或者系酱汁。另外,牛味都几足。佢嘅薯蓉都好香牛油味,食落好软滑。特级汉堡一睇就知正啦,劲厚既汉堡,加上融左既芝士,打

我地要左一个餐汤,系南瓜栗米汤,味道都唔错,栗米味浓。

美国390日谷饲Prime级平铁牛扒

佢嘅薯蓉都好香牛油味,食落好软滑。

特级汉堡
一睇就知正啦,劲厚既汉堡,加上融左既芝士,打卡一流。
终极汉堡

切开一半之后可以见到,佢中间个块汉堡排真系好厚,而且食落牛味浓,夹埋其他配料又唔会显得腻。
虽然职员有俾啲汉堡包既纸我地(即系下面张相11点方向既两张泥黄色纸),俾我地放系入面拎住食。只系因为佢实在太厚,食起上黎都几论尽,我就切到一口既大细先食啦。
我觉得呢个汉堡套餐先120几蚊,汉堡好食,又有任食薯条,几值。
终极汉堡

最后埋单400几蚊,觉得几值得,野食唔错,地方唔错~系啦,野饮叫左可乐就无影相~