2022-08-03
今日又系地头蛇朋友带我去揾食,依间店唔系熟路真系好难揾得到。入面唔大,但枱凳唔会逼。好欣赏店员会主动比个篮客人装袋,食都食得舒服啲!因为好肚饿,所以其实我都冇好仔细睇究竟个餐系包啲咩就已经落咗order个餐盘一上枱嘅时候就觉得眼前一亮其实我好钟意食呢啲有好多碟细细碟嘅小菜因为有可以食多啲唔同款式嘅嘢。而且佢个煮餐嘅份量都好足,鸡扒煎得好香大大块,虽然上面放咗个辣椒但系其实啲嘢唔辣。牛油果都好熟配埋一齐食好正虽然冇影到相,但朋友𠮶一个虾球意粉都好好食,意粉佢个质素几高下,唔会煮到好软淋,另外啲蒜香好入味,咬落好烟韧,虾球份量都几多!甜品识落似cheese cake,但口感又有啲似乳酪蛋糕😆一口size 细细件,伴碟吧生果我觉得佢一啲都冇马虎,有士多啤梨、蓝莓、仲有𠮶只金色嘅果子🙈🙈🙈小食有单骨鸡翼同蟹柳沙律汤上面嘅葱碎增添左唔少风味饮品方便我拣咗咖啡,几消暑朋友叫嘅系梳打,打卡真系好啱,饮落仲好Fresh整体来讲食材虽然唔系话特别贵,但以依个价钱有呢一种享受我觉得真系食得好开心,仲可以坐低慢慢同朋友吹水,翻兜之选
小食有单骨鸡翼同蟹柳沙律
汤上面嘅葱碎增添左唔少风味
饮品方便我拣咗咖啡,几消暑
朋友叫嘅系梳打,打卡真系好啱,饮落仲好Fresh