2019-02-08 1327 浏览
圣诞临近 谂住提早同屋企人整个圣诞大餐来庆祝下 就系呢间舖头度定咗一堆嘢食 当中包括咗我极度欣赏嘅三文鱼刺身 同埋羊架 呢间舖头系网上落单 然后佢会打电话同我confirm 我畀埋钱过几日就攞到货啦本身其实系订咗三文鱼刺身片 但系因为假期就到 所以冇得逐步刺身片咁样买 𠮶度嘅员工就同我讲要半条三文鱼咁样买 结果我就买咗4磅 咁好似系六百几其实都几抵返到屋企就交咗畀阿妈切 结果食咗两日 定系三日 劲抵 呢度订嘅刺身感觉同任何一间出面食到嘅一啲都唔同 因为比起周围食过嘅更加新鲜 原味好重唔腥质感非常弹牙 系我食过最好味嘅三文鱼另外二百几蚊嘅羊架 亦都非常好味 有羊味但系唔膻 连平时唔系咁顶得住羊味嘅阿妈 都食得几开心 真系唔错 下次想开party 一定会返嚟再订 值得一提嘅系 原来佢哋有提供埋解冻服务 我之前唔知 完工后嚟提返我 叫我下次就可以叫佢哋帮我解咗冻先 唔使自己返去慢慢等咁烦 其实几贴心 下次我都要醒少少 哈哈

羊架
2018-12-22