2020-10-01
早鸟价$110月饼劵,一盒月饼,四个装,于是试下 其中两款:花生酱同伯爵茶 口味,好特别~另外其他口味仲有奶黄....红豆.....蛋黄莲蓉个类传统月饼。不过今年就无食到经典款,净系食新颖款式~个包装系纸盒既,好环保,而且仲纪录左2019发生的时事,个设计真系好正、好有心!个盒食完都会再留低纪念!花生酱馅,好厚实足料,唔会太甜,几有惊喜!包装建议微波翻热两分钟会更滋味,我摆入气炸锅焗左3分钟,皮好脆松化,好似曲奇口感,唔错唔错!伯爵茶都试左,都好特别,好香浓茶味!不过叮完内馅会比较易散,个口感都系似曲奇,整体两款都合我意,有新鲜感,回味难忘!花生酱个盒都好可爱~一分四一齐share大家都觉得几好食!支持小店~之前2018个年既月饼,月老款都好得意,四喜年年既月饼都好令人期待!无论外表内涵都好高质、宜家已经等住食下年既月饼,加油!撑黄店~
花生酱馅,好厚实足料,唔会太甜,几有惊喜!
花生酱个盒都好可爱~
一分四一齐share大家都觉得几好食!