2022-09-08 37 浏览
阿妈教落女人要对自己好d! 今日去咗尖沙咀行街血拼血拼完梗系要医肚啦!喺厚福街行吓行吓,见到H8呢个商场见到楼下依个广告都几吸引㖞,于是就上咗8楼试吓依间火锅店嘅弹性,呢间位于H8广场8楼嘅火锅店叫鲜入围煮,系专食花胶鸡嘅!我哋两个人上到去即刻嗌咗个浓汤原只花胶鸡汤火锅先,因为系得两个人关系,我哋就嗌咗2-4位用既半只鸡啦果花胶鸡汤底真系真材实料啊,有好大只嘅花胶,亦有约十件鸡件,包括鸡翼鸡脾同鸡颈食物方便我哋嗌咗四粒带子猪肉饺,红薯粉同埋手打墨鱼滑,墨鱼滑系店员极力推介嘅手打系列带子猪肉饺每粒都胀卜卜,我睇过我食𠮶两粒饺子,每粒入边都有三粒细带子,好足料㗎红薯粉吸左啲花胶浓汤🍲,超级好味😋!佢啲红薯粉亦都好有弹性,比出边𠮶啲米线谱食嘅更加好味!手打墨鱼滑真系冇推介错啊,好大碟份量好足,仲食到粒粒墨鱼粒,好好味😋我谂我哋每人食咗约10几粒,真系好大碟好性价比高!顺带一提,呢间店舖有一个放海鲜的水缸,你所叫嘅海鲜都系佢会喺你面前捉上嚟俾你睇,就好似我哋隔离𠮶台嗌咗半斤花甲都系望住佢喺鱼缸捞啲花甲出嚟,再喺个open kitchen处理㗎
阿妈教落女人要对自己好d!
今日去咗尖沙咀行街血拼
血拼完梗系要医肚啦!
喺厚福街行吓行吓,见到H8呢个商场

2022-09-08