餐厅: 鹿悅日本餐廳
资讯:

2003-03-17 30 浏览
虽然个buffet 加埋一每位要四百几蚊,<br />但听到系君悦就知道信心的保证啦。<br />环境够静,坐卡位好舒服。<br />除了有自助外,另外有个main course 及雪榚。<br />首先系刺身有六、七款,每款都好新鲜,<br />尤其是海胆好鲜甜没有苦味。<br />其他热盘就一般。<br />另外有个main course系芝麻烧牛柳粒同埋香草烧大虾,<br />两样都好我唔死牛都要试一件,好稚滑,<br />而个虾烧得好香。<br />雪榚拣o左米雪榚同热情果sorbet,<br />米雪榚个味道没有米味,而个sorbet 颇酸。<br />反而自助甜品款式就唔多,但竟然又出名的绿茶红豆蛋榚,<br />还有个栗子饼都好好味。<br />听o黎个位要四百几蚊好似好贵,<br />但如果系散叫仲贵,其实都算系物有所值的。<
虽然个buffet 加埋一每位要四百几蚊,<br />
但听到系君悦就知道信心的保证啦。<br />
环境够静,坐卡位好舒服。<br />
首先系刺身有六、七款,每款都好新鲜,<br />
尤其是海胆好鲜甜没有苦味。<br />
其他热盘就一般。<br />
两样都好我唔死牛都要试一件,好稚滑,<br />
而个虾烧得好香。<br />
雪榚拣o左米雪榚同热情果sorbet,<br />
米雪榚个味道没有米味,而个sorbet 颇酸。<br />
还有个栗子饼都好好味。<br />
听o黎个位要四百几蚊好似好贵,<br />
但如果系散叫仲贵,其实都算系物有所值的。<br />