2008-11-10
星期日晚三个人黎. 听闻难book 位. 所以一早book左.装修黑麻麻甘. 所以静d. 坐铁板台. 个位本身唔细. 但系D位都好逼下. 如果有人坐隔离, 会食得几辛苦.叫左2个铁板餐 + 1份薄烧牛肉 + 炸豆腐:Salad: 细细兜. 酸酸地. 净系得菜. 但前菜可以啦. 肉饼 (跟铁板餐的): 得一细旧, 加左马蹄, 食落爽爽地. 几好味. 炸豆腐: 唔得. 豆腐系中式豆腐. 个炸粉亦唔系日式啡啡o个只的. 铁板虾, 带子: OK. 唔系特别好食.薄烧牛肉: 超正. 正在牛肉够晒薄. 一d都唔晏. 每人差唔多有十旧. 丧食!! 铁板抄饭: 好食. 干湿适中.铁板抄菜: 普通. 太多银芽. 可以多d 椰菜同咸dd.仲有是日生果s. Service 普通. 师傅好cool. 总结: 由于个薄烧牛肉实在系正. 铁板烧黎讲亦都唔系贵. 我一定会回来了.
叫左2个铁板餐 + 1份薄烧牛肉 + 炸豆腐:
铁板虾, 带子: OK. 唔系特别好食.
铁板抄饭: 好食. 干湿适中.
铁板抄菜: 普通. 太多银芽. 可以多d 椰菜同咸dd.
仲有是日生果s.
Service 普通. 师傅好cool.