2011-10-03 86 浏览
9月生日饭~朋友系念到book左食hotpot bday 餐~由于食晚餐比较贵~945pm黎食有6折抵好多~就饿到945~上黎食餐好既打边边~佢930开始派筹~好快945就叫左我地入到去~我地3人被安排坐卡位~ 呜~我想坐窗口位呢~ 望住维港嫁!不过都贂到既~唔近jor~好~我地先叫左个童子鸡猪肚汤~之后再order野~叫左个牛肉船~虾滑~炸向铃~菜~黑豚肉~水饺王~先上牛肉船~好正~d牛好靓~系有牛肉同牛柳粒~之后,再上童子鸡猪肚汤锅~个汤系有d中药咁既~不过食落唔觉~佢个汤入面有一个胀股股的猪肚~我心念~唔系唔食下话~原来个侍者会帮你将个猪肚切开一份份~入面个d系鸡~之后再一并放入去个汤入面~好过瘾~唔错~好食bor~虽然唔系胡椒汤~好啦~滚起就渌野食lu~佢个度样样野都好食~个水饺王劲出色~超级大只~我估入面有成3只虾系入面~非常弹同爽~48蚊有8只~抵食!最好系佢有8款酱料比大家混~隶隶都唔错~我最like系佢d辣椒油同XO酱~好好食~而且个JAR 竹蔗水都好真材实料~成个晚餐都好开心咁渡过左~绝对有下次~

由于食晚餐比较贵~

945pm黎食有6折抵好多~

就饿到945~上黎食餐好既打边边~

佢930开始派筹~

好快945就叫左我地入到去~

我地3人被安排坐卡位~ 呜~我想坐窗口位呢~ 望住维港嫁!

不过都贂到既~唔近jor~

好~我地先叫左个童子鸡猪肚汤~

之后再order野~

叫左个牛肉船~虾滑~炸向铃~菜~黑豚肉~水饺王~

先上牛肉船~好正~d牛好靓~系有牛肉同牛柳粒~

佢个汤入面有一个胀股股的猪肚~我心念~唔系唔食下话~

好过瘾~唔错~好食bor~虽然唔系胡椒汤~

好啦~滚起就渌野食lu~佢个度样样野都好食~

48蚊有8只~抵食!

最好系佢有8款酱料比大家混~

隶隶都唔错~我最like系佢d辣椒油同XO酱~好好食~

而且个JAR 竹蔗水都好真材实料~

成个晚餐都好开心咁渡过左~绝对有下次~

2011-09-23
$250 (宵夜)
庆祝纪念
生日