2012-01-18 3812 浏览
听人地讲cheese pizza好食过其他东涌既pizza,于是同朋友叫左个星期一至五个餐,我地叫左樱之花,鱼饭同炸鸡!开头谂住都要差唔多一个钟先送到,点知差唔到8个字已经送到,虽然送黎个个系外籍人士,但佢都识讲中文,而且态度好到爆!!谂住会唔够食.点知开盒个阵发现无论系pizza定饭都好足料,个pizza我地叫左厚批,食落又唔系话太厚,岩岩好,唔会好似成口粉咁.....都几好食!!个鱼饭D鱼应该系炸过先再淋汁,上面再舖满芝士,好食到爆!!食既时候,仲好热,好似岩岩整完咁!cheese pizza真系好食过其他,而且价钱又唔系太贵,两个人食星期一至五太多,可以试下轻便套餐!!
2012-01-17
等候时间
40 分钟 (外卖送餐)