2015-02-15 846 浏览
本身行完年宵之后上食糖水去咗B仔点知要等好耐 又心谂贵左又唔足料.. 好多人都系因为命名而来 以前系元朗读书既我真系唔觉得值得去等 所以去左有益 点知我地11点左右去到都系好多人 但等左2分钟都冇就有位坐 叫野同食物到都好快 可以话全程冇多于5分钟我食左冻嘅腐竹白果薏米糖水 薏米好多 腐竹水甜味唔太重刚刚好! 我认为呢个价钱食到咁既质素 真系正!😋 而朋友就食左杂果紫米露, 姜汁撞奶, 肠粉加萝卜鱼蛋...杂果紫米露 - 生果好大粒好甜 好多紫米 正!!! 100分姜汁撞奶 - 比较逊色 知元朗有地方比较出色 70分咁肠粉加萝卜鱼蛋呢就冇得讲既 因为都系咁既味架姐 萝卜甜唔甜系睇季节,所以而家呢个时间就一定系甜啲好味啲 迟下我朋友系外国黎香港玩 我都一定带佢黎有益食! 希望多啲人入元朗都唔好只系为B仔松记个啲啦!

姜汁撞奶 - 比较逊色 知元朗有地方比较出色 70分

杂果紫米露
杂果紫米露,腐竹白果薏米糖水,姜汁撞奶
2015-02-14
$22 (宵夜)
庆祝纪念
情人节