2019-10-13
呢一天,拣咗黎Beans食早午餐!好耐无黎嘞,差啲唔记得咗呢度有 all day breakfast 😃 价钱合理又好味 👍🏼😋 唔洗食上次个个成百蚊又无饮品!女友拣咗芝士焗大啡菇+炒蛋,而我就要焦糖香蕉BEANS 窝夫,因为我食咗早餐先出来,所以拣个轻少少😅大啡菇到先,哗!卖相靓呀😃 食落当然好ok,茄汁焗豆仲要有整热添👍🏼跟住我个都到,哈!睇餐牌都无为意系’焦糖香蕉’ 系咁样成条😄😄 下次可以走焦糖,因自己怕甜😅 同埋原来佢个窝夫系咁样别,大家拣时要留意了😉 再睇埋佢个烟肉,真好!系一块瘦瘦 feel 嘅烟肉,啱哂我哋!🤩 我俩都好满意呀😋😋😋 我俩都话,以后要记住,想食 all day breakfast,要黎呢度,80几至百几有埋饮品,加埋食物嘅质素,系我哋自己嘅首选😋😁
Baked cheese portobello & scrambled egg with grilled sourdough bread
Caramel Banana Breakfast with BEANS waffles