2022-06-06 369 浏览
无咩idea食咩好,出咗office无耐就见到The Pizza Project 🍕,就碌咗入去食饭。一个lunch set around $118,有齐starter同drink/dessert,某啲要另外加钱。我自己拣咗Carbonara Pizza🍕,个样好靓,我钟意咁缤纷嘅色彩。Pizza嘅饼底几好,厚薄适中,烟烟韧韧。烟肉份量几多,差唔多每啖都有。番茄🍅味适中,唔系果种好假好浓烈嘅。仲有鹌鹑蛋芝士。成个口感味道好丰富,每啖都好满足,不过真系有少少过咸。Carbonara要另加$15。Starter同dessert叫咗salad同white chocolate muosse,无咩特别。🌟成个set好够饱🤓,味道唔算特别好,但胜在够重口味,环境服务都算好。同事都几赞赏佢哋嘅pizza。湾仔金钟区嚟讲都可以一战。

Carbonara  Pizza

2022-06-04