2017-03-07 168 浏览
松记比我感觉多数都系水果、雪糕捞埋一碗好hea😂原来呢间三姐松记同松记系唔同,多好多创意新款,情况就好似谭仔分左2间咁啦,但三姐就只此一间,而且老板就话所有甜品配料都系自家每日新鲜整,诚意十足架👍🏻紫薯捞河🍠($32),呢个紫薯甜品虽然冇令人相机食先既吸引力,但系就真材实料够紫薯够天然💜唔似平时用紫薯粉或者色素 🙈紫薯粒加埋浓郁既紫薯酱,仲有爽滑既粗切河粉,个底仲有椰汁,捞匀之后味道好夹,比想像中好食,有惊喜😋芋圆丸($38),一次过满足晒你几个愿望✨有西米、三色芋圆、薏米同芝麻汤丸,最特别系个糖水底系新鲜芋头打成芋泥,阵阵芋香,芋圆烟韧有咬口,汤丸记得要趁热食,系流心芝麻黎架,但有一粒我留返最后先食就冻左冇流心喇。😂