2024-06-02 134 浏览
COMEBUY几日前经过天后,天气非常闷热,行行下见到茶饮店,「Comebuy」算系喺香港嚟讲历史悠久,见到最近推出苹果冰茶就一于买返杯嚟饮,跟住我朋友就拣咗宇治抹茶,买紧嘅时候都有好多人排队,佢哋最近仲推出咗两杯优惠$40「要指定荔枝玉露+玉荷冰绿」,如果唔洗指定味到就好啦!1.苹果冰茶(标准糖)$28(9/10)饮落有苹果嘅微酸味,越饮越清爽,入面仲有QQ晶球同苹果果肉等,只系有少少甜,夏天饮相当一流!2.宇治抹茶(半糖)$32(8/10)抹茶味香浓,半糖都比较甜!2人总共价钱$60个人口味总评分:8.5/10@comebuy_hongkong @maphk2021 地址:天后帆船街8号金殿大厦地下3号舖Please follow me🙆‍♂️ @wheelchaireatinhongkong 如果钟意我嘅分享,麻烦请follow我,仲有记得Like同Share!🙏🏻🙇🏻‍♂️#COMEBUY #茶饮店 #天后好去处 #天后美食 #香港美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdes
COMEBUY

1.苹果冰茶(标准糖)$28(9/10)

2.宇治抹茶(半糖)$32(8/10)
抹茶味香浓,半糖都比较甜!

2人总共价钱$60

个人口味总评分:8.5/10

@comebuy_hongkong @maphk2021

地址:天后帆船街8号金殿大厦地下3号舖

#COMEBUY #茶饮店 #天后好去处 #天后美食 #香港美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong

外卖自取