餐厅: 金裝燉奶佬餐廳 (美孚新邨)
资讯:

2024-04-09 1026 浏览
大大话话我谂都隔咗成年无出嚟踢过波,咁啱有场卫生足球,都喺围内一班老友玩吓。虽然踢得轻轻松松,无乜竞争成分,但踢完都好攰吓,而补充体力嘅最佳方法就梗喺叹个下午茶啦!美孚呢间「炖奶佬」都好耐无帮衬过,因为对上一次嘅用餐体验感觉麻麻,况且,美孚茶记选择多。今次再帮衬都喺同行死佬提议,我就纯粹食个下午茶餐,都无乜所谓。格局方面,咁多年都无变过。下午茶餐嘅选择,一张餐牌底面两页睇晒,轻盈型啲嘅可以拣西多士餐、三文治餐,大份量啲嘅可以拣啲炒粉饭面、意粉焗饭餐。二维码落单,依家大家都熟晒呢个模式啦,唔使多讲。餐具、基本调味料整齐咁放晒喺枱侧,自由取用。双拼三文治餐 $35因为过几个钟就食晚饭,所以,拣份三文治餐就够晒皮,最后拣咗午餐肉拼北海道3.6牛乳炒滑蛋。唔系讲笑,睇相都见喺交足货,首先块餐肉唔会太薄,食得出唔喺平价嘢,而啲炒滑蛋一层搭一层,坚厚,咬落嫩滑有蛋香,就连块面包都喺厚身啲𠮶一款,总之加两蚊烘埋底啦。热奶茶可能由于对杯热奶茶无乜期望,所以,饮落比预期好,虽然未叫做丝咁滑,但喺至少个茶底够醇香。虽然简单食份双拼三文治,但够足料,精神、力气都返晒嚟。所以话呢,行完山,打完波,食个下午茶喺
二维码落单,依家大家都熟晒呢个模式啦,唔使多讲。
餐具、基本调味料整齐咁放晒喺枱侧,自由取用。
双拼三文治餐 $35

双拼三文治餐
双拼三文治餐
热奶茶

热奶茶
虽然简单食份双拼三文治,但够足料,精神、力气都返晒嚟。所以话呢,行完山,打完波,食个下午茶喺几爽嘅事。