2023-05-14 280 浏览
🍕Pizza Hut 最有♥️heart♥️花心批🍕就嚟到母亲节喇🥰又系时候花尽心思向妈妈送上最有「heart」嘅心意🍕Pizza Hut 再次为大家准备一份最「打卡able」嘅惊喜,由即日起至 5 月 15 日喺全线分店快闪推出母亲节限定🍕「Pizza Heart花心批」系列🍕「花心超级至尊」和「花心海鲜至尊」两款口味嘅心形Pizza,等你借住独一无二嘅「至尊级惊喜」同妈妈讲爱你♥️!🍕Pizza Hut 将两款招牌经典口味变身成「花心海鲜至尊」同「花心超级至尊」,别出心裁嘅心形批加上足料配料展现对妈妈嘅澎湃爱意。配埋批面超花心思制作嘅辣肉肠花令妈妈一秒拾回少女心, 喺浓浓爱意同滋味心型 Pizza 加持下必定「冧爆」!👨‍👩‍👦今次我哋order咗「🍕花心海鲜至尊」4人餐,套餐包含两款主食及多款小食,仲有餐汤同饮品,酥皮汤好正😍而且花心海鲜至尊批批边系我哋最爱嘅芝心批😍滋味十足🥰而中间嘅辣肉肠花真系好有心思好靓😍,批面铺满多款海鲜食材,如珍珠带 子、大虾、蚬肉等等😍呢个套餐真系好丰富,仲有靓靓花心批打卡🥰好满足。📣【妈妈必备】✨喺推广期间订购「Pizza Heart 花心批」系列,即送美
🍕Pizza Hut 最有♥️heart♥️花心批🍕
就嚟到母亲节喇🥰
又系时候花尽心思向妈妈送上最有「heart」嘅心意

📣【妈妈必备】
✨喺推广期间订购「Pizza Heart 花心批」系列,即送美观又实用嘅限量版薄饼刀一把,喺屋企都可以轻易切出完美 Pizza!赠品数量有限,送完即止。