餐厅: 美中·鴨子 (荃灣廣場)
资讯:

餐厅: 美中·鴨子 (荃灣廣場)
资讯:

未来奶奶👵🏻生日🎂就约埋🤴🏻一齐去咗美中鸭子食片皮鸭🦆,一齐庆祝🎉🎉~~~烤北京填鸭🦆套餐~~~我哋三个人叫咗个四人餐都系$6xx唔算好贵,但食得好饱😚😚~~~三里桥醉鸡🐥~~~凉拌菜式,几香花雕味!😀😀~~~葱油鸭🦆胸伴茄子🍆~~~同样系冻嘅菜式,鸭🦆胸一般!冻嘅茄子🍆好味😁😄~~~上海大碗云吞鸭🦆汤~~~起初以为系大碗嘅但原来系一大锅,呢点有惊喜!味道OK但可以再重味D,云吞同鸭胸都好足料☺️☺️~~~鲜茄罗勒酱炒虾🦐球~~~虾🦐球大大只好新鲜好爽口!~~~ 烤北京填鸭🦆(半只)~~~主角登场,块皮有弹性,唔同一般出面白雪雪嘅皮!只鸭脂肪同肉比例均匀,配埋新鲜嘅葱同青瓜, 落埋酱料,味道好夹爽脆!连系北京人嘅未来奶奶👵🏻都大赞好食👍🏻👍🏻~~~茶树菇上汤翡翠苗~~~一望以为系杂草,但一定要配埋茶树菇一齐食先够好味🥳🥳~~~无锡灌汤小笼包~~~中规中矩,入口温度适中😌😌,多汁😌😌~~~桂花拉糕~~~桂花糕一般但造型几靓😝😝觉得有样嘢可以做好D,冷盘呢啲开胃菜系第4~5到先上枱,如果放喺头盘比较合理,难道食完主菜先开胃咩?😛😛 最后祝未来奶奶👵🏻生日快乐🎂身体健康🎉
~~~烤北京填鸭🦆套餐~~~
我哋三个人叫咗个四人餐都系$6xx唔算好贵,但食得好饱😚😚

~~~三里桥醉鸡🐥~~~
凉拌菜式,几香花雕味!😀😀

~~~葱油鸭🦆胸伴茄子🍆~~~
同样系冻嘅菜式,鸭🦆胸一般!冻嘅茄子🍆好味😁😄

~~~上海大碗云吞鸭🦆汤~~~

~~~鲜茄罗勒酱炒虾🦐球~~~
虾🦐球大大只好新鲜好爽口!

~~~ 烤北京填鸭🦆(半只)~~~
北京填鸭

~~~茶树菇上汤翡翠苗~~~
一望以为系杂草,但一定要配埋茶树菇一齐食先够好味🥳🥳

~~~无锡灌汤小笼包~~~
中规中矩,入口温度适中😌😌,多汁😌😌

~~~桂花拉糕~~~
桂花糕一般但造型几靓😝😝

最后祝未来奶奶👵🏻生日快乐🎂身体健康🎉