2018-05-14 60 浏览
妈妈节当然系妈妈大晒,为左唔想等位等得太耐,所以我早系5月头就已经问阿妈想食咩,佢话想食边边,所以我系5月头就订左呢间火锅店,食前食后都可继续去SOGO血拼,最适合我同我妈子!上到去人太多关系都要等左一阵先有位,坐低后就一轮风火式咁叫到成枱都系野我们一家都是很大食的,拣左个重庆麻辣拼芫茜皮蛋锅,单系个锅送黎时已经爆香,入面仲有好多料,我个人一向重口味,所以就较爱麻辣汤底,另外当然唔少得叫到成枱都系𩠌先最开心~叫左西班牙黑豚肉、鲜黑毛肚、招牌四宝丸、鲜腐竹、花胶筒等,全都十分新鲜,而且份量都唔算少,加上更有餐前小食凉菜,食得我地成家人都好满足好开心,而价格方面属铜锣湾区正常水位,讲真大时大节食贵少少都OK的,最紧要系食得好食的成份较多,呢餐食得好饱,母亲大人都话好味,仲买到心头好既护肤品套装,真系太完满~~~~~~
2018-05-13
庆祝纪念