2024-12-05 0 浏览
呢间居酒屋既串烧相当出名, 好彩朋友一早BOOK定位, 因为晚饭时间唔BOOK位,分分钟等位都未必有位👏🏻佢既串烧价钱仲要唔贵, 有D仲要系$10, $15 ,$20 串, 真系相当抵食! 另外佢仲有d特式既串烧, 真系好有诚意🥰我地叫左好多串烧, 仲有佢既啤酒做紧买一送一, 真系食得好满足👍🏻盐烧西班牙五花腩:五花腩肉质鲜嫩,咸香十足🥰港式蜜糖烧菠萝:菠萝甜美多汁,蜜糖嘅香甜味道将菠萝嘅味道提升到另一个层次😍泰式烧墨鱼须:口感弹牙,加上泰式酱汁嘅独特香味😊话梅粉烧车厘茄卷:真系几特别,车厘茄嘅酸甜味配上话梅粉嘅微咸,同时又唔会过重,食落去好清新😋盐烧鸡中翼外皮香脆,内里嘅鸡肉嫩滑多汁,盐味岩岩好👍🏻老油条酿墨鱼滑爆芝士:呢个组合够晒特别,油条香脆,加上墨鱼滑嘅弹牙口感同芝士嘅浓郁味道,真系好正😆麻糬豚肉卷:系一个好创新嘅组合,麻糬嘅Q弹口感加上豚肉, 出奇地咁夹😳盐烧牛舌芯:牛味浓郁,盐味刚好,烧得非常香🤗
盐烧西班牙五花腩:五花腩肉质鲜嫩,咸香十足🥰

泰式烧墨鱼须:口感弹牙,加上泰式酱汁嘅独特香味😊

盐烧鸡中翼外皮香脆,内里嘅鸡肉嫩滑多汁,盐味岩岩好👍🏻

盐烧牛舌芯:牛味浓郁,盐味刚好,烧得非常香🤗
2024-11-29