2023-01-19
两次到访相隔几个月,但意粉水准仍然好满意餐厅每日都会手工制作burrata,一定要试!觉得啲staffs好warm,上次去食见到有位staff行去隔离枱话要请小朋友食甜品,奖励佢有乖乖地食饭🥹推介🥢蕃茄手工蛋幼面配 burrata🥢白酒蚬手工蛋幼面配香辣意式酱_____ _____ _____ ______ _____ _____ _____▫️ 白酒蚬手工蛋幼面配香辣意式酱 ($228)蚬肉饱满鲜甜,意粉弹牙好香蛋味,辣度适中而偏酸,好开胃~▫️蕃茄手工蛋幼面配流心布袋芝士 ($178)▫️红虾蓝芝士酱阔条面配水牛芝士 ($228)两款意粉均配上自制burrata,前者更可以品尝到芝士淡淡嘅奶香味,后者加上蓝芝士令酱汁更稠身浓郁,平时唔食蓝芝士都接受到▫️ 香煎白酒牛油虾配香辣榄油蒜片意粉 ($188)意粉烟韧有咬口,充满牛油香但油感偏重,食到一半就有啲腻 ~𝓞𝓿𝓮𝓻𝓪𝓵𝓵~ ✨价钱:7/10👅味道:9/10🌌环境:8/10
两次到访相隔几个月,但意粉水准仍然好满意
餐厅每日都会手工制作burrata,一定要试!
▫️ 白酒蚬手工蛋幼面配香辣意式酱 ($228)
蚬肉饱满鲜甜,意粉弹牙好香蛋味,辣度适中而偏酸,好开胃~
▫️蕃茄手工蛋幼面配流心布袋芝士 ($178)
▫️红虾蓝芝士酱阔条面配水牛芝士 ($228)
▫️ 香煎白酒牛油虾配香辣榄油蒜片意粉 ($188)
意粉烟韧有咬口,充满牛油香
但油感偏重,食到一半就有啲腻
~𝓞𝓿𝓮𝓻𝓪𝓵𝓵~
✨价钱:7/10
👅味道:9/10