2018-07-07 13 浏览
好耐冇食过高质素嘅美式快餐 其实平时经过佐敦 都见到呢间餐厅人头涌涌 但总系未有机会一试今日收早一于约埋朋友过嚟食汉堡 心动不如行动每枱客人几乎必点汉堡 我都一于试一试价钱最平$78的经典汉堡- 最贵的$388的经典四层牛肉汉堡汉堡选择多 有9种 真是让人有点眼花缭乱最后拣咗鹅肝牛肉汉堡$128大大个嘅汉堡包 睇见已经流晒口水 馅料包括厚切鹅肝 芝士 牛肉 蕃茄及蔬菜 非常丰富鹅肝入口即溶 牛肉汉堡肉嫩多汁旁边仲有炸薯条我哋两个女仔一人一半 分享一齐食 这样刚刚好 另外点咗个软壳蟹沙律 软壳蟹是即叫即炸的热辣辣脆卜卜 而且沙律菜非常新鲜另外点多咗个小食 蜜糖香草鸡翼(6PCS)香草和蜜糖嘅味道非常夹 鸡翼外皮香脆甜甜的 突然之间很想bbq特别推介呢杯清新之选 青柠薄荷青瓜梳打 非常消暑解渴 而且有助去除油腻咁难怪每枱都叫汉堡食 食过确实返寻味 重点是汉堡中间的馅料丰富 牛肉汉堡非常多汁

今日收早一于约埋朋友过嚟食汉堡 心动不如行动

每枱客人几乎必点汉堡 我都一于试一试

汉堡选择多 有9种 真是让人有点眼花缭乱

最后拣咗鹅肝牛肉汉堡$128

鹅肝入口即溶 牛肉汉堡肉嫩多汁

旁边仲有炸薯条

我哋两个女仔一人一半 分享一齐食 这样刚刚好

另外点多咗个小食 蜜糖香草鸡翼(6PCS)