2022-05-05
挨过左严峻嘅疫情高峰期,何兰正终于开返喇🤩之前剩系食过lunch, 今次夜晚泥,感受另一种气氛😜都算好彩,去到即刻有位,个staff话平时7点已经full晒lu~夜晚真系有feel d, 霓虹灯+少许hyper嘅music, 心情自然放松同enjoy😈✨娃娃菜+杜洛克风干火腿 - 份量都好足下,劲多ham, 个汁好浓郁,个菜都甜✨水煮鲜鱿 - mix 左水牛芝士同泰国柚子肉,夹埋一齐食味道有惊喜,口腔有冲击😂👍✨24小时慢煮伊比利亚叉烧猪油饭 - 口痕加多左块鹅肝,成个饭劲邪恶,但叉烧真系烧得香口,油香味足~很好的佢落左d红洋葱头解腻,balance得几好!✨Churros配粟米忌廉焦糖云尼拿雪糕 - 呢个冇得输,隔离枱见到我地食都忍唔住叫左份😂churros大大条,用蒸笼仔装好过瘾,热辣辣好香脆,沾粟米cream系精髓,好出色😻✨芝麻花生汤圆 - 其实佢系一杯cocktail, 只杯已经好吸睛,同埋杯野几有诚意,上面系花生foam, 下面系芝麻whisky, 仲有粒QQ汤圆,搭配一绝!✨椰青龙井冷泡茶 - 估唔到茶+椰青汁个味系几fresh, 解腻一流~每次泥都有惊喜,会再encor
每次泥都有惊喜,会再encore!