2024-04-03 32 浏览
方叔叔重庆老火锅系我食过咁多间打边炉黎讲 性价比最高嘅其中一间 除左唔算贵之外 食物质素仲好高 系我会再返黎食嘅火锅店之一☺️🍀嫩牛肉嫩牛肉好滑好大片 用筷子夹嘅时候都好跣手🤣 渌十秒左左右右就食得 咁就可以令到佢口感软嫩又滑口🐮🍀美国Prime牛小扒牛肉味好香浓 唔会太肥 啱啱好😛 口感有嚼劲 每一啖都好香牛肉味 点少少豉油更加好食😍🍀十秒牛舌牛舌好弹牙 渌十秒左右就食得 千祈唔好渌太耐 如果唔系就会变到好老好韧架啦😜🍀珊瑚蚌珊瑚蚌同样都系渌十秒左右就食得 见到佢卷埋一嚿就得 珊瑚蚌好新鲜 口感好爽口 好好食😆🍀功夫莴笋片每次嚟都会必叫 切成一条薄片 滚20秒就食得 爽口得黎又淋淋地 好正😋🍀包浆豆腐外面有少少咬口 但入面就好软滑 口感对比强烈 几好食🤤🍀生津止渴杨梅汁重点就系一大杯 打完边炉会想系咁饮野 大大杯就岩岩好🤩

🍀嫩牛肉

🍀美国Prime牛小扒