黑松露炒蛋牛角包配薯角 $18黑松露炒蛋真系好足料成个炒蛋都好香松露味😊亦都好滑牛角包松软得来个面唔会太硬,证明佢哋keep得好成个包除咗炒蛋同埋牛角包之外里边仲会夹左生菜同蕃茄,令到成个原本应该好腻嘅组合中和番令到成个包嘅味道更加丰富至于个薯角成个感觉好先炸上面洒咗啲香草 令到个买相好靓,薯角冇落盐,反而更加食得出佢嘅鲜,点埋茄汁更加好味最紧要系$18买到如此美食真系抵食苹果乳酪沙冰今次叫沙冰叫咗小冰,虽然你会觉得好奇怪,但系会变到好足料,饮到最底果时唔会觉得好淡,净系食到冰。依个沙冰超级足料,你系会真系食到苹果蓉饮到乳酪味成件事好饱肚根本就可以当一个餐😂,都系$15咋火炙烟三文鱼蛋包饭 $34成个饭好多烟三文鱼,个饭本身调味已经好足,蛋包饭里边亦都用咗炒底,个饭亦都唔会做得好湿,咪香蛋香烟三文鱼香三个味夹埋一齐中间仲有茄汁味去调和,成个饭味道好丰富。依依个价钱来讲系又平又抵又好食菠萝沙冰都系好足料你可以见住佢材料倒入搅拌机然后在由搅拌机倒出嚟俾你除咗略嫌饮到最尾有啲淡之外,都系无可挑剔,但系有$15建议先试苹果乳酪沙冰再试菠萝沙冰。总括成间店位置剩系得五个,冷气又有啲唔够,唔系预一

黑松露炒蛋牛角包配薯角 $18

黑松露炒蛋真系好足料成个炒蛋都好香松露味😊亦都好滑
牛角包松软得来个面唔会太硬,证明佢哋keep得好
令到成个包嘅味道更加丰富

最紧要系$18买到如此美食真系抵食
苹果乳酪沙冰

火炙烟三文鱼蛋包饭 $34

菠萝沙冰

总括成间店位置剩系得五个,冷气又有啲唔够,唔系预一大班人去食。一个人想静下,食好西,拣依家就系啦。如果想好多人一齐去食,仲可以去外卖自取。
  • 苹果乳酪沙冰