2009-06-30 1 浏览
今日男朋友庆祝相识2周年,谂住系呢个靓餐厅到庆祝下,虽然只有个多小时食lunch,但要好好享受一下,第一时间谂起呢度,个buffet 位置唔系太多选择,但样样我都钟意啊,而家个theme做紧蕃茄,真系有用蕃茄做嘅春卷啊,酸酸地好开胃,但我honey 话太酸啦,另外冻盘有parma ham,Grilled Baby Squid 其实个名唔系咁记得但呢个我食咗都好多下,似d日本冻嘅Squid咁好食,另外有一样特别d嘅mango bread pudding,开头睇个名好似怪怪地,食落都ok 㖞,最后就食埋我最love嘅blueberry cheese cake,今日total: 158 x2 +10%, 个价钱都ok la,话囇有个靓景同d staff 都好take care d 客
2009-06-30
庆祝纪念