2015-12-30
其实佢都算隐世食店,因为喺丽城内隐蔽位,非丽城人真系揾都难揾。我虽然系荃湾友,但非丽城人,会入嚟系听丽城fd话呢度系for员工training嘅,所以免加一。不过现实又有少少出入,张单有写加一,但我哋用pizza card最终又免咗加一,不过其实个pizza card入会时送嘅免费pizza赠券系写明要收正价加一嘅,我哋有同员工讲,最终最终都系无收(妈!我好乱呀!)所以叫做悭咗$12.4。七点半,连我哋得两张枱,可能丽城比较远,啲街坊未返到屋企,反而越夜越多人。唔sure啲员工系咪on job training, 但呢度manu比出面少选择,只系有最基本嘢,而啲员工又的确呆呆哋。虽然楼面呆呆哋,但厨房就好得。连锁店其实都有高低,呢度唔知系咪因为店细客少,厨房无咁忙出品都有heart啲,出菜又能保持热度。忌廉汤比平时外卖嘅稀啲滑啲,似返个汤,上枱时出哂烟,蒜蓉包焗得完美焦香,蒜蓉牛油密铺平面但又唔会过油,直头系模范教材。之前又系食同样免费派,去咗悦来𠮶间,叫咗个厚派,淋pat pat, 好失望。呢个一睇个样已知得,派底完全干身,派边香脆,材料分布平均,又一教材。算最贵一个意粉/饭,因为m
唔sure啲员工系咪on job training, 但呢度manu比出面少选择,只系有最基本嘢,而啲员工又的确呆呆哋。 虽然 楼面呆呆哋,但厨房就好得。连锁店其实都有高低,呢度唔知系咪因为店细客少,厨房无咁忙出品都有heart啲,出菜又能保持热度。忌廉汤比平时外卖嘅稀啲滑啲,似返个汤,上枱时出哂烟,蒜蓉包焗得完美焦香,蒜蓉牛油密铺平面但又唔会过油,直头系模范教材。