2021-11-17
本身系出面睇餐牌,系想入去食扒(铁板烧)入到去坐低见到,立即唔想嗌(冇图 因为本身唔想写尼个负评)之后求奇嗌左个煎牛肉饼芝士咖哩蛋包饭…外表系唔错有图有真相😂但咖哩冇味,牛肉饼一咬就…根本就系免治牛肉碎~碎碎碎碎~散哂😐另外仲叫左个牛小排锅加乌冬野食黎到,我根本唔够位食野,成个火锅放系我面前,碗都唔比我,汤匙都冇,想我控埋个火炉到食🙃?我今次既坐位同枱超逼超细(完美2人枱,多都唔比你),影相个阵都要我朋友让位比我推前啲野食因为我真系冇谂住写尼个食评,所以有啲嬲嬲位影唔到,读者未必明白最后我只系想讲,嗌咗2样野食,再加左一个29蚊套餐(包野饮一杯,汤一小客,沙律一小碗)要270蚊 我真系想烧火山我第一个食评 比左火山烧 因为佢比左个火我 多谢佢🙂我明白地方好有限,想运用最细既位揾最多既钱,但你做得又铁板又火锅,就宽敞少少,肥少少都搞唔掂
入到去坐低见到,立即唔想嗌(冇图 因为本身唔想写尼个负评)
之后求奇嗌左个煎牛肉饼芝士咖哩蛋包饭…
要270蚊 我真系想烧火山
我第一个食评 比左火山烧