2021-11-16 692 浏览
🇭🇰The Lounge·Afternoon Tea Set $578 for two一入到房无耐佢地就会送个tea set上黎架啦 而且虽然佢系外卖 但系质素比我想像中好😚😚·Savouries l Scones佢呢个tea set应该一早整定好多份架啦 所以佢地既咸点偏干少少 尤其系个三文治同埋scone 不过佢三文治入面块芝士几香既🧀之后佢有个焦糖苹果鸭胸卷几好味 入面个苹果超甜🍎个鲍鱼鸡肉挞都唔错既 不过就放到冻左🤭🤭·Desserts反而佢地既甜点大部分都几好食 佢个黑森林卷好浓朱古力味 而且出面个脆皮口感好好🍫汁后佢个红莓合桃挞甜度刚刚好 而且入面既合桃超脆 佢个红丝绒蛋糕都出奇地整得好好食 完全唔会太甜😍😍最后个蓝莓芝士饼同栗子慕丝都正正常常😌·#rbyeat #rby好去处 #rbystaycation#rby西餐 #rbyteaset#rby尖沙咀·📍尖沙咀么地道72号千禧新世界香港酒店M楼
🇭🇰The Lounge
Afternoon  Tea  Set