2019-12-01
本身今日唔系去呢间餐厅既,不过因为另外果间好多人,最后来左呢间食。星期六度度都多人,但来到呢度竟然有位紧系即刻入去坐,同朋友坐左吧枱,都唔错呀可以同朋友坐埋d倾计。我地两个人叫左一set寿司盛,有唔同寿司,包括三文鱼、虾、帆立贝、鳗鱼、吞拿鱼等等,大众选择,材料新鲜好味!然后叫左牛油果软壳蟹卷,钟意食牛油果既朋友一定钟意!同我同行既朋友原来本身唔食牛油果,佢同我讲佢就系之前去左呢间食牛油果软壳蟹卷,所以先开始食牛油果😱 我觉得呢个可以系其中一个必叫既选择。另外叫左粟米天妇罗,平时去食日本野,天妇罗不外乎系虾、茄子、蕃薯,粟米真系未试过!一食落去好鲜甜好好味,作为小食既选择实在很不错。然后叫左海胆鱿鱼寿司,呢个配搭真系第一次见,好新奇,食落去又夹wor味道,可以一试!最后叫左冷面来凉爽下,一如想像中唔错,特别在,出面既冷面只会俾冷面同一碟汁你,呢度会有只蛋同一d配料俾你捞埋泥食,口感好过瘾。总而言之,今餐真系好满足呀!😋😋😋