餐厅: CARNE’S ARGENTINIAN STEAK HOUSE
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-01-31 884 浏览
成日行过餐厅门口觉得唔太吸引 但因为佢系阿根廷餐厅 所以都揾日想食牛扒嘅日子去试下佢餐厅装修比起好多上环特色小店真系好一般当我系到唔知叫ribeye 定 sirloin嘅时候 waitress 都好有耐性咁等我同介绍最后叫咗个medium raw 嘅ribeye一落完order 餐饮同餐包就好快送上个包系热又外脆内软架!餐包已经加哂分Starter 叫咗OpenRice 热门嘅sausage睇落无咩特别 一咬落去!哇!个肉汁同肉香系口入面爆发!开初以为条肠太大条会食唔哂结果都食完食到尾觉得有少少少油 食到后面会系食之前系碟到印一印先再食个扒 唔系系唔系我挂住影相定挂住食个薯条太迟开始食 个扒唔热但食落系有阿根廷牛扒嘅烧香 肉系好嫩个肉都几大份 食到尾有啲食唔落 太饱个薯条就正正常堂另外呢 佢啲肉都附一个汁 个味唔知点解令我谂起pizza hut 埋单加完一$300头但阿根廷牛差唔多黎啲价整体系好食 会再嚟

餐厅装修比起好多上环特色小店真系好一般

最后叫咗个medium raw 嘅ribeye
一落完order 餐饮同餐包就好快送上
个包系热又外脆内软架!餐包已经加哂分

Starter 叫咗OpenRice 热门嘅sausage
睇落无咩特别 一咬落去!哇!个肉汁同肉香系口入面爆发!
开初以为条肠太大条会食唔哂结果都食完
食到尾觉得有少少少油 食到后面会系食之前系碟到印一印先再食