2020-06-06
同4位朋友第一次嚟呢到食饭,睇相感觉几靓订枱系用whatsapp订嘅,同时预留咗pancake 庆祝生日(去到有再提一次系生日惊喜)1. 炭烧豚肉玉子蛋吐司配小蕃茄味道正常,底下只系普通一块面包2. 烟三文鱼太阳蛋薯蓉吐司配小蕃茄咁上面𠮶个好食啲,呢个好普通3. 一汁三菜便当我地拣咗芝士烤汉堡扒,都几好食,不过未倒茶之前已经见到啲饭系淋木耳丝辣辣地几正4. 蛋黄酱烤鱼饼主菜嚟哂小食先到~都唔错5. 桂花传统班戟(呢到切饼费系$150,拣呢到甜品+$25就有生日牌同蜡烛)因为我一开始有同一个女侍应讲预留咗生日pancake,佢见我地差唔多食哂嘢就提其他侍应收拾好枱面,然后上甜品卖相几靓,pancake系实的的𠮶种,都Ok,不过啲提子麻麻同埋其中一位朋友系唔钟意麻糬,餐牌又冇写有麻糬我地都怕蚊,所以要求坐室内,食食下见到出面落雨,坐露天嘅食客要自己开自己把遮挡雨都几麻烦整体嚟讲感觉好普通,而且都几赶,只可以食个半钟
1. 炭烧豚肉玉子蛋吐司配小蕃茄
味道正常,底下只系普通一块面包
2. 烟三文鱼太阳蛋薯蓉吐司配小蕃茄
咁上面𠮶个好食啲,呢个好普通
3. 一汁三菜便当
木耳丝辣辣地几正
4. 蛋黄酱烤鱼饼
主菜嚟哂小食先到~都唔错
5. 桂花传统班戟
同埋其中一位朋友系唔钟意麻糬,餐牌又冇写有麻糬
整体嚟讲感觉好普通,而且都几赶,只可以食个半钟