2017-04-04 161 浏览
一心同朋友聚会,见这里评语不错就去试下~由于我自少便见惯工厂大厦D格局,所以我就冇咩野,但朋友未去过工厂地方,所以揾间野期间有些怕。一入到去冇想像中咁靓,不过环境气氛唔错。因为早到,我地可以选位置坐。我地点左小食拼盘、慕茶全日早餐、唔记得咩既意粉同埋两款饮品。黎左野饮先~朋友叫了热玄米奶绿(好似系咁叫),佢觉得唔好饮,个味好怪~咁我叫左热伯爵茶朱古力,我完全觉得伯爵茶同朱古力好唔夹,个味超怪,我完全觉得难饮。之后,我好奇试下佢杯玄米奶绿,我反而觉得佢个杯好饮呀~咁佢又好奇我杯野饮,都试左啖,佢就同我讲,佢突然觉得佢自己杯野饮好饮。。。。我希望店主可以改善下。。。。杯热伯爵茶朱古力。。。(我感觉似饮紧洗洁精)D水系自助~可自由去攞杯黎饮慕茶全日早餐,外观好靓,以下味道感觉:太阳蛋煎得唔错,好食(好难唔好食)蛋隔离果个唔知咩黎,切极都切唔开。。。最后切到烂晒先切到,外皮似炸馒头,口感硬。入面d牛肉好un,尼个唔好食。窝夫包住肠仔,口感怪味道唔夹。整体外观靓,味道不算好食又未至于难食。不过下次唔会再选佢,试过1次就够了。小食拼盘,以为份量唔多,但黎到又算多呀~ 尼个值得推介。薯角OK;肠OK
一心同朋友聚会,见这里评语不错就去试下~

一入到去冇想像中咁靓,不过环境气氛唔错。

因为早到,我地可以选位置坐。

黎左野饮先~
朋友叫了热玄米奶绿(好似系咁叫),佢觉得唔好饮,个味好怪~

D水系自助~可自由去攞杯黎饮
慕茶全日早餐,外观好靓,以下味道感觉:

太阳蛋煎得唔错,好食(好难唔好食)
窝夫包住肠仔,口感怪味道唔夹。
小食拼盘,以为份量唔多,但黎到又算多呀~ 尼个值得推介。
薯角OK;肠OK;
鸡翼同炸鸡好好食呀~值得推荐;

绿色酱无论用咩食物沾,味道都好怪。。。

反而隔离只蜜糖好少少,不过都唔多夹~

下次可以既话,加多款酱-茄汁,我谂会较好~
最后食物-意粉,几好食。不过肉入面有洋葱,我只食左少少。

我地食唔晒,份量都几多~.....谂住打包....职员用纸盒包住,个盒都几细,但又真系装到。。。 冇袋情况下拎住走^^”
建议店主可以买D食物盒返黎~一系收多个客1至2元....因为我地见到个盒真系觉得好怪.......希望有待改善。。。
2017-04-01
  • 小食拼盘