2018-10-14
成日经过theone以为呢间 宏 系斋食甜品既 同行友人倾开先知道原来唔系!咁就入去一试啦!迷你三彩定食$148 呢一个餐岩哂我呢d选择困难症既人!三彩系乌冬,吞拿鱼饭同鳗鱼饭仲有个沙律同送一个甜品卷鳗鱼饭 本人对鳗鱼无乜好感 话说早一个月去日本食过鳗鱼饭,当时都觉得唔太岩口味 谁不知翻到黎香港有惊喜 呢个入口既溶,酱既甜味适中!呢个乌冬系叫海藻乌冬,好特别又弹牙!吞拿鱼饭 份量多 唔腥 比想像中更好食!沙律炸猪排饭+面 $130炸猪扒香脆可口,上铺满左烧汁,加上珍珠米饭。面就同上套餐送抹茶蛋卷,芝麻卷好Creamy每淡都散发住浓厚既黑芝麻同抹茶味 又有蛋糕既口感!焦糖布甸芭菲布甸加芭菲我都系第一次试,呢个组合够哂新。布甸十分Q弹!底层则是层层叠叠著超邪恶的cream加上玛丽饼碎,充满口感,加上有一球云尼拿雪糕,爱甜之人万勿错过!抹茶奶唔苦 味道岩岩好苹味汁100%日本产 凉透心 甜度适中 苹果味好出!总结,好似去左日本食晚饭咁 推荐比大家
咁就入去一试啦!
迷你三彩定食$148
呢一个餐岩哂我呢d选择困难症既人!
三彩系乌冬,吞拿鱼饭同鳗鱼饭
仲有个沙律同送一个甜品卷
呢个乌冬系叫海藻乌冬,好特别又弹牙!
吞拿鱼饭 份量多 唔腥 比想像中更好食!
沙律
炸猪排饭+面 $130
炸猪扒香脆可口,上铺满左烧汁,加上珍珠米饭。
面就同上
套餐送抹茶蛋卷,芝麻卷
焦糖布甸芭菲
抹茶奶
唔苦 味道岩岩好
苹味汁100%日本产 凉透心
甜度适中 苹果味好出!
总结,好似去左日本食晚饭咁 推荐比大家