2015-10-12
上openrice睇下有咩食已经系习惯,加上本人真系好中意食放题 (就黎食到穷,哈哈)。上黎见到呢间餐厅差评都几多下,挣扎左好耐去定吾去。不过见佢有生蚝就去下 首先,我系星期四食佢1815时间既放题,价钱238好似要加一(忘记左)。系楼下排队等入场,有把扇仔送 ,上到去之后,因为一行4人(有个肥仔朋友)所以本身佢安排既枱吾系好合适,门口女侍应/定吾知女经理既人都好贴心咁话转张大枱比我地。 转完即刻落单。生蚝生蚝×50(我朋友落既,哈哈)食开放题既我当然知道无可能出足啦!不过要写下代表我地好中意食(其实系傻左)落晒单之后等左大概两分中左右就开始不停上野食!隔左5分中到有个 special order既“等”汤,呢个汤真系要讲讲,好饮!最紧要系无味精呢样好!(不过得一锅~T_T~)讲下d野食比你地参考下先1.刺身:最推介甜虾同生蚝(蚝真系好鲜好肥!中意食既人就会知)值得考虑既系鲍片2.寿司:最推介系鳗鱼(卖相麻麻但系食落好食)无值得考虑,因为寿司我吾系好食3.串烧:最推介系和牛粒,紫薯,菠萝 o>_<o~值得考虑既系个个海鲜棒4.熟食:最推介系个蟹粥(鲜甜)值得考虑
讲下d野食比你地参考下先
1.刺身:
最推介甜虾同生蚝(蚝真系好鲜好肥!中意食既人就会知)
值得考虑既系鲍片
2.寿司:
最推介系鳗鱼(卖相麻麻但系食落好食)
无值得考虑,因为寿司我吾系好食
3.串烧:
最推介系和牛粒,紫薯,菠萝 o>_<o~
值得考虑既系个个海鲜棒
4.熟食:
最推介系个蟹粥(鲜甜)
值得考虑系个香宾汤(好咸-_-b)
5.炸野
最推介系忌廉薯饼
值得考虑既系“点解无芝士年糕架”Q_Q
6.最后推介多样就系羊安
因为我吾食羊所以羊安系我肥仔朋友叫我推介既^_^¦¦¦
整体对我黎讲,算几好
服务就见人见智啦。。我就感觉都ok
肥仔朋友就话好好
(因为d同事好讲得笑-_-||)
总结下:真系吾系想象中咁差。申请左佢地既会员,希望下次黎keep住呢个水准